Disneydags!:D

2011-10-28, 15:44:51 / Kategori: Allmänt

Tja! Nu blir det filmtajm med anna banana!! Mulan blir det;)

Ikväll blir det fest hos becca! Hörs senare pusspuss


:S

2011-10-27, 20:26:20 / Kategori: Allmänt
hej! Finns typ inget o blogga om o nu är blogg.se typ cp ser jag nu när jag skriver:O ser ut som man skriver på mobilen eller nåt:O Var typ de jag ville säga hejdå!

Mobilblogg!!

2011-10-26, 09:14:22 / Kategori: Allmänt

Tja kan mobilblogga nu:D fick ju en iphone igår:) sitter i biblioteket nu med fredrik, timothy o anna banana o snackar med syv:p hihi men vi hörs sen pöss!


Gofika!

2011-10-24, 17:31:47 / Kategori: Allmänt
Hejhej nu blire till å dra ner på stan o käka gofika med anna banana på Franks coffé;)

Hörs nog sen pusspuss

Tjo..

2011-10-23, 20:27:10 / Kategori: Allmänt
tja! kom hem för en stund sen:D eller rätt längesen dock..Men iaf så har jag fikat med anna på Franks coffeeeeeee idag:D mysigt hihi, drack caffe mocca crema!? hihi gott var det iaf:D

Filmen igår var braaaaaa:) Massa snygga killar på biografen;)) Hihih nä men nu orkar jag inte skriva mer hörs sen eller imon pusspuss!

Bio:D

2011-10-22, 18:38:53 / Kategori: Allmänt
Hejhej ska på bio med bästaste anna nu :D Fright night blir det!:) 3D o sååååånt hihihih:D



I'm in love I wanna do it..

2011-10-22, 17:33:05 / Kategori: Allmänt
Tjatja idag fyller papsen år:D Grattis tata<3 Så anna är här och ska vara med och fira sen vet vi inte riktigt vad som händer ikväll:)

Klippte av mitt gips igårkväll btw haha! Fick flipp på det så jag ba aa precis haha..Har ju inte brytit nåt eller har nån spricka eller nåt iaf. Det är ju bara brosk som har lossnat som läker av sig självt:P

sfn,gwd.ukfgwegi-hp :@@@@@@@

2011-10-21, 14:07:23 / Kategori: Allmänt
hade tydligen inte sträckt ledbandet..har kanske en spricka i foten...så nu sitter jag här med äckligt gips och dör...Har SVINTRÅKIGT!!!! Ännu sämre mår jag när jag får veta att mina kära vänner ska på fest i kallebäck med massa snygga killar...FML!!!! hatar mitt liv brb ska ba dpö lite snabbt..

Sträckt ledbandet..

2011-10-20, 12:54:42 / Kategori: Allmänt
Hej jag heter maja och kan inte gå...:( Skadade mig på träningen igår! Så jävla typiskt mig att alltid skada mig i det där stallet..-.- Nu kanske jag inte kommer kunna göra upphopp på två månader..Måste ha kryckor iaf mamma får fixa det idag släpar mig ju runt i lägenheten och lider:'( Kanske inte ens kan ta mig ner för trapporna och ta en cigg ute;( Jaja, ska klä på mig nu och försöka ta mig ner iaf:( Hörs sen!

Helt död..

2011-10-16, 17:58:05 / Kategori: Allmänt
Kom hem för en stund sen har vart i stallet med becca!

Igår: Jaaa vad ska man säga riktig snefylla för min del? Aaaa...Haha fan jag o becca åkte till antonio i backa och var på krök..Blev bjuden på martini tequila shots vin haha you name it..Gick lite överstyr så jag snea hahah fick ringa min syster till slut så kom hon och hämtade mig med bil..Det var en snäll kille där som följde oss till selma lagerlöf hållplatsen och väntade med oss på min syster!:) Var tydligen en kille på kröket som kände min syster o jag ba ooops! hähähähä..Jaja nästa vecka kör vi igen fast inte i backa och inte lika mycket dricka haha:P Finns väl inte så mycket mer att säga nu förutom att jag är jävligt bakis haha..

Ska alldeles strax äta och sen kommer becca hörs kanske senare pusspuss!


Nu blire ööööös

2011-10-15, 18:58:37 / Kategori: Allmänt
Tja nu jävla blir de öööööös! Hörs imon pusspuss!

Vad gör vi? Nu kör vi..

2011-10-15, 17:30:29 / Kategori: Allmänt
Hejhej hann inte blogga igår men gjorde inget kul igår ändå :d!

Idag blir det ÖS med becca och förmodlihen pauline och hennes kompis:)

Vi hörs sen pusspuss!

:(

2011-10-13, 13:30:32 / Kategori: Allmänt
Hejhej förlåt för att jag inte har bloggat men har haft fullt upp..Kan ju inte mobilblogga heller:(

Måndag: Började min prao på berzelii choklad med Anna! Åkte sedan till stallet och red i min rövdåliga grupp...

Tisdag:Praoade sen vet jag inte vad jag gjorde efter det..Träffade nog Becca:S

Onsdag: Praoade på choklad fabriken med Anna och gjorde choklad:D Åkte hem och sen till stallet och träffade Becca TG skulle vara med på gymkhanan:) Gick asdåligt för mig dock, hade Farina..Ska ju tävla Chili! Fast när vi gjorde skräp så gick det asbra fick upp skräpet på en gång och växlade skitbra:) Åkte hem sen träffade Aaron en snabbis på en cigg:)

Torsdag:Orkade inte praoa idag var för trött så mamma sjukskrev mig haha:P Sen kom becca mitt i allt när jag låg och halvsov haha sen plockade jag hennes ögonbryn och målade dom. Nu är hon riktigt KB!;D Anna kom hit på sin rast för en stund sen sen följde vi henne till Redbergs träffade Aaron och hans kompis på vägen sa bara hej:P Sen gick vi hem till mig igen och nu ska jag fixa mig och dra med Becca och köpa cigg och sen longera TG:)

Hörs sen pusspuss!


Morgonmys:)

Kom hem för en stund sen..

2011-10-10, 00:28:54 / Kategori: Allmänt
Hellu kom hem för en stund sen vaknade typ tre o sen skulle jag träffa becca så har inte hunnit blogga idag:o

Somnade typ fem imorse för jag hade sån jäääävla tinnituss så kunde inte sova för massa äckliga fjortisar har skrikit mig i öronen..Men det gick väl över när jag sov för har det inte längre iaf:D

Tog lite bilder också här är dom:D!

Knappen o Hakim!
















Mangemakers:D










haha orkade inte lägga upp alla bilder men här är några iaf;)

Bakis....!

2011-10-08, 14:49:24 / Kategori: Allmänt
Hejhej sitter och dricker energidricka haha (skulle egentligen haft de o blanda vodkan med hahaha) och lyssnar på hangover med taio cruz och flo rida hahaha passande;)?

Blev inget festande dock bara lite krök hos David:)) Drog hem vid ett tiden och åt lite fyllekäk när jag kom hem;)
Men iaf FUCK morgondagen idag ska vi dansa loss på NRJ EXPERIENCE har ju VIP-biljett;) ska försöka fota lite därinne och lägga upp lite bilder;)

Men nu ska jag fortsätta med det jag gör och ska träffa becca om en stund men vi hörs senare KYSSSSS!

http://www.youtube.com/watch?v=ZD-MpVSmFtg


Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!

2011-10-07, 17:04:24 / Kategori: Allmänt
Tja folket! Hann aldrig blogga igår:( söööörry!!

Idag är de fredag!! O gissa vad?:D Jo de blir ferreeee:D Ska försöka lägga upp lite bilder sen eller imon blir de nog hörs senare kanske pusspuss!


Beslutsångest!!

2011-10-05, 17:28:11 / Kategori: Allmänt
Hej hej sitter här med anna och försöker komma på vilken maträtt man kan göra på hemkunskapen innehålande mjölkprodukter:S Några tips skuller vart fint!:)

Ska alldeles strax bege mig till stallet, ska rida gymkhana idag emma ska fota hihi:D
Men nu måste jag dra o köpa cigg pussheeeeeej!

Klippt mig..

2011-10-04, 21:00:23 / Kategori: Allmänt
Hellu idag har jag klippt av mitt långa hår:( Men det blev fiiint endå:D

Fixade även prao på berzelii choklad där anna ska praoa också, vi börjar halv elva varje dag aschill!
Men nu ska jag kolla DH hörs imon puuuuss!

Kvällsblogg!

2011-10-03, 22:29:53 / Kategori: Allmänt
Hejhej slänger in ett snabbt inlägg bara!

Idag så har jag vart i skolan anna kom hem till mig runt åtta tiden imorse och så gick vi till skolan tillsammans och sen i eftermiddags följde hon med mig en snabbis till stallet o sen drog jon därifrån efter en stund och sen skulle jag rida! Hoppning var det på schemat och jag hade Yellow, heelt galen är den hästen när det g'ller hoppning asså..Fast hon har dock lugnat ner sig liite sen hon kom till GFRK och det är ju bra:) Var även med Becca en stund efter stallet också:) Ska träffa henne imon med och kolla film!

Så det var min dag vi hörs imon natti!


Yellow!

Frääääsch!!!

2011-10-02, 17:58:56 / Kategori: vänner
Nu har jag duschat klart:D

Känner mig fräsch hihi^^
Ska träffa angieee strax tror jaa hihi hör sen!

KYSS!


Last night!

2011-10-02, 15:32:25 / Kategori: Allmänt
hejhej gårdagskvällen var heeelt f-up Becca bangade så jag ringde nicole som skulle på samma fest tydligen, så vi möttes upp och drog t eke med massa folk! Sen blev det ingen fest där utan den va i tuve ist, sen när vi va påväg dit så blev de fest i eke igen men alla vände på klacken lika fort som dom hade kommit in för de hände lite grejer..Sen åkte vi till nobelgatan där jag bor hihih precis i backen ovanför mig och festade där!:) Efter en stund skulle vi fixa dricka och så satt vi och väntade på den och när vi skulle ut och öppna för dom som hade fixat drickan så stod det typ 20 pers där ute och ville in o jag ba wtf typ:O Riktigt fult att dra massa folk t en fest som inte ens är inbjudna och tro på riktigt att dom får komma in..Så jag och jaqueline stod och försökte få ut dom efter att dom hade pressat sig in genom dörren och bokstavligt talat nästan trampat ner mig! Blir så jääävla förbannad på sånt respektlöst folk asså! Är man inte bjuden så är man inte respektera det! Tycker synd om killen som hade festen, ingen lyssnade på honom typ, jag gick och snackade med han och sa att han inte ens skulle öppna dörren eller låta sig övertalas av någon att släppa in nån mer om han inte ville ha dom där så aa det blev som det blev!

Hade för mestadels kul iaf även fast det hände rätt mycket ski,t men det är en fest liksom alla vill in man får ta det med en nypa salt! Det kommer ju hända fler gånger liksom så vad ska man göra..

Nu ska jag äta o sen hoppa in i duschen och sen får vi se vad jag hittar på resten av dagen pusspuss!

Ska träffa becca nu..

2011-10-01, 18:22:53 / Kategori: Allmänt
Hellu ska hem t becca nu och sen blire att dra ut:D Hörs kanske hemma hos henne puss!

Vaknade för en stund sen..

2011-10-01, 15:28:22 / Kategori: Allmänt
Godmorgon! Vaknade för en stund sen, somnade typ halv fem inatt låg och kollade på nån svartvit film haha, så jag glömde bort tiden:) Iaf idag ska vi dricka vuxendrycker och bli lite roliga:D Ska fixa mig sen möta upp Helena o Becca när dom fixat dricka! Men vi hörs senare!

CIAO!