Hästar och kameler. Hej o hopp!

2012-04-25, 02:58:03 / Kategori: Allmänt

Nu är det änna såhär att jag har ett problem! Min syster flög ju iväg i en sandstorm till egypten idag. Och av en konstig anledning så fick hon med sig den enda ögonbrynspennan!!! Väldigt dåligt gjort av henne med tanke på att jag har typ inga ögonbryn och hon har typ värsta buskarna. Men iallafall så fick ju jag ta min svarta eyeliner då och dutta försiktigt med den på ögonbrynen så dom inte skulle bli alldeles arga och svarta! Kan ju säga att jag stod där i typ tjugo min! Det var förjävligt.. Får la köpa en ny penna imorgon!
Har inte så mycket mer o säga nu förutom att jag har ridit idag och det gick jättedåligt och jag fick väldans ont i armarna och händerna efteråt. Hejdå!


Jag har ju så mycket aggressioner i kroppen som jag måste få ut!

2012-04-23, 23:12:34 / Kategori: Allmänt

Cheeeyna! Inte bloggat på ett tag pga att jag inte orkat.. Iaf så kom jag på det att jag skulle börja blogga igen! Jag har ju så mycket gnäll och aggressioner i kroppen som jag liksom måste få ut, så det kändes rätt passande faktiskt att börja blogga igen!

Imorgon så åker min syster till Egypten med 20 andra tjejer, kulkul! Åååh va hon ska köpa grejer till mig hoho!

Kom på en viktig sak att ta upp! Dethär med Sveriges snyggaste, Göteborgs kb's, Sveriges goaste rumpor osvosv..Skäms på er förhelvete! Det är bara en äcklig p12 eller en liten fjortisbrud som sitter bakom skärmen och inte har nåt liv typ..det är ju självklart ens eget val om man vill va med och "kandidera" så ni som accepterar deras jävla vänförfrågningar och gillar deras jävla statusar för att få chansen att bli utvald kan dra åt helvete!! Ååh jag blir så förbannad och äcklad samtidigt. Söker ni bekräftelse eller? Har ni så jävla dåligt självförtroende så ni måste veta av nån random att ni ser bra ut? Grejen e den att ni ser så jävla sletna ut och anledningen till det är att ni just har blivit vän med Sveriges snyggaste på facebook. Extra fula blir ni om ni blir utvalda! Tack o hej leverpastej hoho